Spalati fasolea,rupeti coditele,apoi o taiati in bucati mai mici.
Dupa ce ati tocat ceapa,ati dat prin razatoarea mica morcovul si ardeiul l-ati taiati cubulete, puneti intr-o cratita putin ulei de floarea soarelui si le caliti. (Mai intai ceapa,apoi adaugati morcovul si ardeiul). Adaugati si 3 linguri de suc de rosii.
Dupa ce se calesc timp de 8-10 minute, la foc potrivit, adaugati fasolea; mai lasati 5 minute sa se caleasca, amestecand din cand in cand.
Adaugati apa cat sa se acopere fasolea si lasati sa fiarba aproximativ 35 de minute.
Dupa ce s-a fiert fasolea: puneti intr-un castronel putina zeama din mancare,adaugati o lingurita de faina (amestecati continuu ca sa nu se formeze cocoloase),adaugati si usturoiul pisat; turnati aceasta compozitie in mancare si mai lasati sa fiarba 10-15 minute,
La sfarsit, puneti 2 lingurite de marar si opriti focul.
Pofta buna! :)