Mancare de pui cu naut la tigaie

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 4171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • boia dulce
  • verdeata proaspata tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu naut la tigaie:

Ceapa si telina se cutata si se spala sub jet de apa rece.

Pulpele de pui se urata de piele, se spala, apoi se transeaza, asa incat sa obtinem 4 bucati de carne.

Punem in tigaia antiaderenta 1 lingura ulei de masile, ceapa tocata si telina taiata bucatele.

Asezam deasupra bucatile de carne, presaram sare si piper dupa gust, turnam in tigaie foarte putina apa (cca 1/4 cana), acoperim tigaia si lasam mancarea la foc potrivit pentru 15 minute.

Clatim sub jet de apa nautul prefiert din conserva, il scurgem de apa si il adaugam in tigaie.

Mancarea se va gati la foc potrivit cca 30 minute.

Din cand in cand mai intoarcem pe cealalta parte bucatile de carne pentru a se gati uniforma.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa scada lichidul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si putina boia dulce peste bucatile de carne, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu naut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat