Mâncare de pui cu praz și cârnați

de Panacris in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2015 | 3257 vizualizari

 

Un nou fel principal cu ”resturi” din frigider;) Mereu se întâmplă să mai rămână o bucată de pui, un cârnăcior, iar legume sigur găsiți prin lada frigiderului, prea puține pentru un fel principal, dar suficiente combinate, pentru 4 persoane;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui cca. 300 g,
  • cârnăciori 2-3 fire,
  • praz 1 bucată partea albă,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • roșii cuburi de la SunFood 1 conservă,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de pui cu praz și cârnați:

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește cu ceapa, deasemenea tăiată rondele în puțin ulei de măsline și apă.

Pieptul de pui tocat mărunt se adaugă la amestecul de mai sus, lăsându-se la călit cca. 5 minute.

Se adaugă ardeiul tocat mărunt și cubulețele de roșii, se asezinează de sare, piper și puțină apă, apoi se lasă la gătit acoperit cca.15 minute la foc mic. Mâncărica se servește fierbinte ca atare cu pâine proaspătă  sau în cazul meu cu garnitură de orez. Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de pui cu praz și cârnați" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza