Mancare de spanac

de Steffy in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 5679 vizualizari

 

Astazi am gasit la piata spanac si am zis ca trebuie sa mancam si sanatos.
Am facut o reteta din cartea "3S - Sanatoasa, Supla, Satula" scrisa de Carmen Bruma.
A iesit foarte aromata mancarea, desi din fotografii nu pare.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie stoarsa
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se curata spanacul (eu am pus si coditele de la frunze), se spala bine si se rup in bucati mai mici.

Se pune apa pe foc si cand fierbe, punem spanacul si se lasa 5 minute (nu mai mult pentru ca se pierd toti nutrientii).

Separat punem ceapa in uleiul de masline, apoi adaugam spanacul bine scurs de apa. Dupa 5 minute, punem sucul de rosii si mai lasam inca 10 minute la foc mic.

Cand este gata, adaugam usturoiul maruntit si zeama de la lamaie. Eu nu am pus sare deloc, voi puteti pune dupa cum doriti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post