O reteta reconfortanta si gustoasa.
Imi place mult varza proaspata cu carnati.
Iata o reteta cu varza creata si cu un carnat francez de traditie umplut cu branza Morbier.
Puneti carnatul dorit, important este sa fie de calitate.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/mancare-de-varza-cu-carnati.html
Spalati si curatati legumele.
Indepartati cotorul verzei si primele foi. O tocam marunt.
Incalziti uleiul intr-o oala adanca sau in oala sub presiune.
Reveniti carnatii pe toate partile.
Adaugati ceapa, usturoiul si sotati impreuna.
Puneti morcovii taiati rondele si reveniti totul.
Adaugati varza tocata, boia de ardei, concentratul de rosii si cartofii taiati in 4.
Reveniti si adaugati 1/2 litru de apa.
Amestecati si puneti sare si piper.
Inchideti oala minune si fierbeti sub presiune timp de 30 de minute (20-30 de minute in plus la foc normal, verificand de apa si daca varza este fiarta).
Taiati carnatii si serviti in farfurii.