Mancarica de ardei copti

de Miha in Mancaruri de post, 6 Iun 2010 | 7563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500 g ardei copti
  • 500 g vinete coapte
  • 1 conserva rosii in suc (400 g)
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei copti:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga rosiile taiate marunt si sucul din conserva. Se omogenizeaza, apoi se adauga ardeii si vinetele tocate.

Se potriveste gustul de sare si piper, se omogenizeaza si se lasa la fiert la foc mic.

Aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste calda cu mamaliguta, ca garnitura pentru friptura sau rece cu paine, pe post de salata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi