Mancarica de linte rosie (multicooker)

de Irinukaaa in Mancare copii, 9 Iul 2014 | 6816 vizualizari

 

Am incercat lintea odata cu diversificarea puiului meu si mi s—a parut extraordinar de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200g linte rosie
  • Pulpe dezosate de pui (sau piept)
  • O ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • Rosii sau conserva de rosii
  • Busuioc, patrunjel, sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de linte rosie (multicooker):

Se spala lintea bine cu apa rece si se pune in oala Multicooker pentru 15 minute selectand programul „boil“.

Dupa ce a fiert putin se strecoara printr—o sita, fara insa a arunca wapa in care a fiert.

Se pune in Multicooker putin ulei (eu pun si putina apa), se adauga ceapa si usturoiul si se selecteaza programul „Fry“. Se adauga dupa 2—3 minute bucatele de carne, morcovul si ardeiul. Mai lasam pana carnea se face alba (cateva minute). Puten pune si dovlecelul taiat micut.

Selectam modul „Stew“ pentru 20 minute si adaugam apa cat sa le acopere. 

Adaugam lintea, rosiile pasate, putin busuioc, sare, piper si mai selectam 20 minute in mod „Stew“.

La sfarsit punem putin patrunjel (sau marar merge la fel de bine), scoatem bucatelele de carnita, mancarica o bagam in blender sa o pasam bine... si mancam cu crutoane!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate manca si nepasata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de linte rosie (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui caprese la cuptor