Mancarica de mazare cu carne

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 5061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde cu tot cu frunze
  • 400 g pulpa de porc
  • 2 linguri bulion
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu carne:

Carnea de porc o spalam si o taiem bucati potrivite,o prajim in putin ulei cat sa se rumeneasca putin dupa care adaugam un pahar de apa(cat sa acopere carnea)lasam sa fiarba dupa care adaugam ceapa tocata,morcovul dat prin razatoare.Lasam sa fiarba2-3 clocote dupa care adaugam mazarea si bulionul.Mai lasam sa fiarba cca 2 min dupa care adaugam oul batut si amestecam(sa se formeze zdrente)potrivim de condimente dupa gust si mai lasam sa fiarba 1-2 min,dupa care stingem focul si servim cu patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar cu cartofi si mazare noua