Mancarica de pipote cu piure de cartofi

de Rahela Velicu in Pui, 3 Ian 2017 | 4179 vizualizari

 

Simplu, dar gustos, asa cum ne place noua :)
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote de pui
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pipote cu piure de cartofi:

Mai intai, curatam cartofii, ii taiem cat mai mici si ii punem la fiert cu un praf de sare.

Intre timp, curatam si taiem ceapa cubulete mici si o punem la calit in ulei incins.

O lasam 2-3 minute, dupa care adaugam si pipotele si mai lasam inca 7-8 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam apoi bulionul, o cana de apa si lasam la fiert aprox. 25-30 de minute. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

Cartofii fierti ii zdrobim, adaugam untul si laptele si amestecam bine. Sare punem dupa gust.

Servim piureul cu mancarica de pipote si pudram cu oregano.

 

TIPS-URI

1

Se recomanda patrunjel proaspat in locul oreganului.

2

Si cu ficatei va iesi la fel de gustoasa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pipote cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laur1986 1

04.01.2017, 15:13

Oferta utila: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Rocsi 1

04.01.2017, 18:53

Rahela Velicu 1

04.01.2017, 19:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu parmesan