Mancarica la cuptor

de mimmi in Pui, 3 Mar 2012 | 5029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 200 g fasole verde,
  • praz,
  • 2 pulpe de pui sau piept de pui,
  • 150 g cascaval,
  • sare,piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • putin unt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica la cuptor:

Pulpele de pui le fierbem inainte in apa cu sare.

Punem la fiert in oale separate conopida si fasolea verde.

Ungem o forma de yena cu unt.

Punem un strat de cartofi taiati felii,saram si piperam,adaugam un strat de praz taiat felii.

Peste punem fasolea verde strecurata.

Adaugam un strat de carne de pui.

Peste pui punem conopida strecurata.

Adaugam cascaval ras,putina sare,piper si vegeta si patrunjel uscat sau proaspat.

Dam la cuptor pentru cca 35 de minute.

Servim cu salata de legume sau muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]