Mancarica mexicana

de vero_closca in Porc, 20 Apr 2010 | 6604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne slaba de porc
  • 1 conserva fasole rosie fiarta in saramura
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 cutie rosii decojite in bulion
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 ardei capia verzi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica mexicana:

se spala carnea,se usuca si se taie felii mai groase si se prajeste  usor in ulei pe ambele parti. ardeiul se spala si se taie julien si se adauga peste carne.usturoiul se curata ,se spala si se taie in segmente si se adauga peste ardei.se lasa sa se patrunda putin,apoi se pun rosiile si se lasa sa fiarba pe foc mic.cand scade putin si carnea este patrunsa se adauga fasolea si porumbul(clatite putin si scurse inainte). se presara sare si piper dupa gust si se serveste cu piure de cartofi.

este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica mexicana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii