Mancarica picanta cu carnati

de ala_oancea in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2009 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat mai maricel
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 varza alba mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceasca de orez
  • 2 ardei iuti
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare, piper, boia
  • 50 gr unt moale
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica picanta cu carnati:

Se taie carnatul feliute si se pune la prajit. Dupa ce lasa untura, se adauga ceapa si ardeiul taiate in bucati mai mari. Se lasa putin la calit, dupa care se adauga varza tocata, cartofii taiati in bucati mai mari si orezul. Se adauga apa cat sa acopere si sare si se lasa la fiert. Cand orezul este facut, adauga untul frecat cu faina, boia si sos de rosii. Se amesteca bine si se mai adauga apa daca este nevoie. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeii iuti taiati feliute si patrunjelul verde tocat. Se mai lasa vreo doua minute pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica picanta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Flori 1

04.06.2009, 13:10

Tot ce-i picant, asa ma transforma:
Trebuie sa-i vina randul!

ala_oancea 1

05.06.2009, 08:46

Multumesc Flori ! Atentie la ardeiul iute ! Mancarica mea a iesit super picanta ... dar a fost delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun