Mar umplut la cuptor

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Apr 2013 | 5168 vizualizari

 

Un dulce sanatos, delicios si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1/2 portocala
  • 1/2 banana
  • 1/2 lamaie
  • 100 g zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut la cuptor:

 Se  curata banana si portocala de coaja si se taie marunt.

Marul se spala se scobeste cu ajutorul unei linguri sau a unei lingurite, se scoate cotorul si se pudreaza zaharul.

Se coace marul la cuptor 15 minute la 200 ° C.

Se amesteca intr-un bol fructele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se umple marul cu fructele si se da la cuptor.

Deasupra se pune sucul ce se lasa de la fructe.

TIPS-URI

1

Se serveste rece cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone