Marinata pentru carnea de miel

de divainbucatarie in Oaie, 17 Mai 2011 | 8957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe miel
  • 1 litru vin alb
  • 100 ml cognac
  • 150 ml ulei de masline
  • frunze de menta proaspata
  • cimbrisor proaspat
  • frunzele de pe o crenguta de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi tocati
  • 1 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata pentru carnea de miel:

Punem pulpele de miel in tava. Turnam vinul, cognacul si uleiul de masline peste carne, apoi asezonam cu sare si piper. Radem coaja de lamaie, apoi taiem felii lamaia. Punem toate ingredientele uniform pe fiecare pulpa de miel, acoperim cu o folie alimentara si lasam carnea sa se marineze peste noapte, sau minim 5 ore.

Prajiti carnea la foc nu prea iute, sa se patrunda bine. Puteti lasa carnea mai in sange daca asa va place… Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata pentru carnea de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu oregano si menta