Mazare cu carne de porc

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2010 | 14106 vizualizari

 

rapid usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc (1 caserola cu pupla )
  • 1 cutie mazare boabe 400
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 5 linguri pasta de tomate-optioanal
  • piper alb
  • marar proaspat
  • 3-4 linguri ulei
  •  1lingura faina
  • 200 smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se pune carnea taiata cubulete si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa,sare, si piper,din cand in cand se mai pune putina apa si se lasa sa fierba inabusit la foc mic 15-20 minute.

Cand carnea e fiarta si prajita se pune mazarea, mararul tocat marunt si pasta de tomate(sotul e tare cu pasta de tomate ,daca doriti puneti daca nu .....asta e ) ,se lasa sa mai dea 3-4 clocote apoi se pune faina amestecata cu smantana,se mai dau 2 clcocote si se stinge focul.

O mancarica rapida si foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci