Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!

de Panacris in Mancaruri de legume, 29 Feb 2012 | 5591 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos! Pentru cei care tin post, pot servi langa mazare chihtele de soia sau de ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • mazare 400 g.
  • morcovi baby 200 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat dupa gust
  • ulei de masline
  • carnati albi 8 bucati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!:

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la calit cu un pic de ulei si apa Dupa ce s/a albit se adauga mazarea si morcovii. Se adauga cca. 250 ml. de apa si se lasa la fiert la foc mic, cca. 20 de minute. Intre timp carnatii se prajesc pe gratar sau in tigaie fara ulei. Mancarea de mazare se asezoneaza de sare, piper si marar. Se serveste alaturi de carnaciori sau chiar simpla. 

TIPS-URI

1

iarna se pot folosi legume congelate sau din conserva, in acest caz timpul de fierbere este mai scurt.

2

carnatii albi sunt specific Germaniei, sub denumirea de Bratwurst

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

01.03.2012, 08:50

Multumesc de aprecieri!

DIANA B 1

01.03.2012, 09:28

Buna tare ... am facut si eu mazare ieri , dar cu carnati made me

Sim0na 1

01.03.2012, 21:17

Interesanta combinatia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]