Mazare cu muschi de porc

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2011 | 6198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 1 punga mazare congelata
  • 4 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura tocana de legume
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Taiem carnea bucati potrivite si le inabusim in 2-3 linguri de ulei.
Intre timp taiem ceapa si morcovul marunt, iar cartofii cubulete.
Dupa ce s-a innabusit acrnea, adaugam ceapa si morcovul si lasam pana se inmoaie, apoi adaugam si cartofii si mazarea si punem apa cat sa acopere.

Lasam pe foc pana fierbe.
Cand este aproape gata punem si tocana de legume.
La sfarsit condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si asezonam cu marar tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.01.2011, 18:58

pe placul meu

mirela0911 1

28.01.2011, 23:28

e buna, am trecut-o la favo

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2011, 14:11

ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]