o bunatate....imi place mazarea foarte mult...special pentru Padre :)))
Curatam cartofii,ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta.Cand sunt gata,ii mixam cu lapte fierbinte si unt si mai condimentam daca trebuie.
Curatam cepa si o taiem marunt.Morcovul il curatam si il taiem cubulete.Pieptul de pui il taiem bucati mai mici.
Intr-o craticioara punem putin ulei,ceapa,morcovul si carnea si lasam putin pana se albeste carnea.Completam cu putina apa,condimentam dupa gust si lasam cateva minute sa fiarba,apoi adaugam mazarea,mai punem apa daca trebuie,cat sa acopere totul si lasam pe foc pana se inmoaie bine carnea si mazarea.La sfarsit punem faina amestecata cu bulionul si cand oprim focul,punem mararul.Compozitia sa nu aiba multa zeama.
Intr-un vas de lut punem piureul de cartofi si peste el mazarea.Dam la cuptorul preincalzit cam 45minute.Servim cald.
1
daca punem compozitia intr-un vas termorezistent obisnuit,ungem cu putin unt vasul
2
mazarea sa nu aiba mult lichid,chiar deloc