Mazare cu pui

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2013 | 4140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata sau din conserva
  • 2 cepe
  • 200 ml rosii cu ardei
  • 1 lingura zahar
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6 ciocanele de pui ,mai mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Pregatim ciocanelele,le curatam si spalam bine , le punem in tigaie cu un pic de ulei,acoperim cu capacul si le lasam sa se inabuse bine.Separat calim ceapa taiata marunt,potrivim de sare,adaugam rosiile cu ardei si mazarea,lasam sa fiarba la foc domol,daca e cazul adaugam si-o 1/2 cana apa.Cand  mazarea e pe jumatate fiarta,punem si ciocanelelele si lasam sa mai fiarba incet,cca 20 min.

La final adaugam piper,zahar si maraul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu aripioare