Mazare cu pulpe

de mihaelaM in Pui, 12 Mai 2011 | 3249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1cutie mare de mazare elio
  • 2cartofi
  • 1fire ceapa verde
  • 1morcov
  • 1ardei gras rosu
  • bulion de rosii
  • 50ml ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe:

Pulpele le-am dezghetat, dupa care le-am sters bine cu un prosop de bucatarie si le-am parlit. Dupa ce pulpele au fost parlite le-am spalat bine cu apa calda si le-am taiat ,apoi le-am prajit putin,dupa care le-am scos iar in uleiul ramas de la pulpite am calit ceapa taiat marunt si morcovul taiat rondele.

Cand ceapa si-a schimbat culoarea am adaugat cartofii taiati cuburi, carnea, ardeiul taiat patratele mici, apoi am adaugat apa cat sa le acopere,am lasat sa fiarba. Cand legumele si pulpele s-au fiert am adaugat bulionul si mazarea (fara sucul din cutie), am pus si condimentele si am mai lasat sa dea un clocot, dupa care am stins focul si am adaugat mararul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui