Mazare proaspata cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Iun 2011 | 12778 vizualizari

 

Atat de buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare verde, proaspat culeasa :)
  • un piept de pui dezosat
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 3 cepe albe si 1 ceapa verde
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu busuioc
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu piept de pui:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit. Cand devine translucida, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (spalat in prealabil) si lasam sa se rumeneasca usor. Punem apoi mazarea si morcovii taiati cubulete, lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa  care adaugam 1-2 cani de apa/supa de carne. 

In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. (am renuntat de mult sa mai pun faina,,, )

Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui