Mazare proaspata cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Iun 2011 | 12614 vizualizari

 

Atat de buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare verde, proaspat culeasa :)
  • un piept de pui dezosat
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 3 cepe albe si 1 ceapa verde
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu busuioc
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu piept de pui:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit. Cand devine translucida, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (spalat in prealabil) si lasam sa se rumeneasca usor. Punem apoi mazarea si morcovii taiati cubulete, lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa  care adaugam 1-2 cani de apa/supa de carne. 

In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. (am renuntat de mult sa mai pun faina,,, )

Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Curry de curcan cu cartofi dulci si lapte de cocos