Medalion de somon cu vin spumant

de roxana_simona in Somon, 2 Ian 2016 | 3507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de medalion de somon proaspat
  • 450 g mazare
  • 1 sticla de vin spumant
  • 200 g unt
  • 2 cepe mari
  • cimbru/sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon cu vin spumant:

Somonul se pune la fiert in vinul spumant cu putin cimbru si o ceapa taiata in doua.

Cand somonul este fiert se scoate pe o farfurie.

Separat se fierbe mazarea cu cealalta ceapa ramasa tocata marunt,dupa care se pune in blender impreuna cu 100 g unt,se mixeaza pana cand devine o pasta omogena.

Se prepara un sos din jumatate de cantitate de vin spumant fiert,cu restul de unt ramas,se pun la foc mic pana cand avem consistenta unui sos.

Somonul se serveste cu piure de mazare si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon cu vin spumant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon pe gratar in sos meuniere