Melcisori cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 11168 vizualizari

 

Am plecat de la reteta Diaconitei ( Melcisori cu mar si branza) >:D< >:D< >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr drojdie proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ricotta:

Se pune drojdia cu o lingura zahar ,o lingura de faina si putin lapte caldut si lasam sa dospeasca.

Branza o amestecam cu zaharul,ouale si uleiul. 

Adaugam drojdia dospita si restul de faina amestecata cu sarea.Se framanta cu laptele caldut.Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam aluatul sa dospeasca la loc cald pana ce isi va dubla volumul.

Intindem o foaie de aluat ,presaram zahar si rulam.Taiem bucati si le punem in tava.

Le mai lasam 10-15 minute la dospit.

Le coacem in cuptor la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza si mac