Melcisori din foietaj

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 5529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • pasta de tomate
  • oregano
  • sare, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din foietaj:

Separam galbenusul de albus. Galbenusul se amesteca cu o lingura de lapte, iar albusul se bate usor cu o furculita numai cat sa se desprinda un pic.

Taiem foaia de foietaj in doua parti pe lungime, apoi intindem pasta de tomate si condimentam cu oregano, sare si piper. Incepem sa rulam cu grija aluatul iar marginea fiecarei parti o ungem cu albus de ou ca sa nu se desprinda la copt.

Incepem sa taiem feliute din cele 2 rulade pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenus si lapte si le coacem la foc moderat.

Melcisorii ies deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne