Mere coapte cu inghetata si scortisoara.

de dicarmencitta1957 in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 5863 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Un dulce rapid,usor si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 sau 5 mere de marime potrivita.
  • Zahar brun
  • ,cateva lingurite de unt,
  • scortisoara,
  • 1/2 lamaie pentru a pune cateva picaturi in fiecare jumatate de mar
  • esenta de rom de la Dr Oetker si inghetata.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu inghetata si scortisoara.:

Merele le taiem pe jumatate,scobim cu o lingurita casuta cu seminte.Dupa ce terminam de curatat merele,le punem intr- o tava de yena,in scobitura facuta punem jumatate lingurita cu unt,jumatate lingurita de zahar brun,stropim cateva picaturi de lamaie si un praf de scortisoara.Le vom baga la cuptor cam 25 sau 30 de minute.

Fiecare isi cunoaste aragazul din dotare,asa ca le vom verifica dupa 20 de minute daca sunt gata.

Cand le vom scoate din cuptor vom pune cateva picaturi de esenta de rom de la Dr Oetker.Pe farfuria pe care vom pune marul copt punem si o cupa de inghetata.Eu am avut inghetata de cacao cu vanilie.Au fost un deliciu.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu inghetata si scortisoara." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

22.04.2010, 23:49

5 furculite o prezenatare extraordinara de frumoasa ca de fiecare data felicitari

dicarmencitta1957 1

23.04.2010, 18:35

Multumesc.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]