Mere coapte lipicioase

de laylalala in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 3507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite
  • 4 lingurite stafide
  • 100 gr nuga, rupta in bucatele
  • 50 gr bomboane spumante
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte lipicioase:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.
Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal.Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu fructe de toamna (mere, pere, struguri)