Merluciu cu sos

de ianculubita in Peste, 22 Feb 2011 | 8324 vizualizari

 

Pentru ca suntem o familie,mare devoratoare de peste,majoritatea retetelor mele,vor fi cu peste si fructe de mare(preferatele mele)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste,de preferinta alb
  • 3-4catei de usturoi,
  • 500g rosii sau 1cutie mare de rosii in bulion
  • sare,piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50g masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu sos:

Pestele,curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte,pana este gata sosul.In tigaia cu ulei(3-4linguri),se pun rosiile date la blender,impreuna cu usturoiul zdrobit;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar,daca rosiile nu sunt suficient de dulci;se pune capacul,iar dupa cateva clocote,se adauga pestele si maslinele;se lasa la foc mic iar dupa 20min,se intoarce pestele cu mare grija fara sa se rupa;se serveste cu patrunjel deasupra,putin rozmarin si de ce nu,cu mamaliguta ca doar este peste.Va doresc Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline