Mic dejun

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 4488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii mai groase.Intr-o tigaie se pune mai mult ulei si 1 praf de sare,cand este incins se pun cartofii,se presara boiaua,sare si piper si se prajesc la foc mediu,pana devin aurii.

Ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga pasta "desfacuta" in putina apa.Deasupra se sparg ouale si se presara sare si piper.Se acopera cu capac si se prajesc pana ouale sunt pe placul vostru.

am servit alaturi de sfecla si varza rosie,murate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]