Mic dejun- bagheta umpluta

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2020 | 8143 vizualizari

 

Din categoria ce mai mancam dimineata...pe la pranz....:)))))))))))))....uite ca am umplut o bagheta cu ce am gasit prin frigider, ca vorba aia, se mai gaseste cate ceva....Nu am cantitati exacte, pentru ca nu este o reteta, este doar o idee cand vrei sa mai schimbi ceva la micul dejun....

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 oua
  • 2 felii salam victoria
  • bucatele de carnati de gratar
  • mixt de branzeturi
  • branza maturata
  • parmezan
  • piper
  • 2-3 linguri lapte dulce
  • 1/2 gogosar
  • cateva masline
  • un cubulet de unt
  • 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun- bagheta umpluta:

Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat, putin miez scos din bagheta, apoi am adaugat si ingredientele taiate cubulete, cateva masline taiate mai marunt, mixtul de branzeturi si parmezanul, am omogenizat totul si apoi am umplut bagheta. Am uns bagheta pe margini cu ulei de masline, am taiat felioare subtiri de unt si le-am pus pe toata suprafata baghetei umplute, am pus bagheta pe hartie de copt si am bagat-o la cuptor pentru cca 20 min. Cand compozitia din bagheta a fost coapta, am scos-o din cuptor ( eu am bronzat-o nitel, asa e cand umbli si dupa ciumperci prin gradina, te fura peisajul) si am servit-o asa calda. Sa aveti pofta si de facut si d emancat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun- bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

16.11.2020, 19:30

Bunăăăă!

Rocsi 1

16.11.2020, 20:29

Ce imi plac genul acesta de preparate! Super bun mic-dejun!

oanapl 1

22.11.2020, 19:11

Delicios mic dejun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat