Mic dejun cald

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 4198 vizualizari

 

Nu am avut paine pentru micul dejun si m-am gandit la ceva cald si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura faina neagra
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 felii muschi afumat
  • 50 g. cascaval Delaco
  • ardei gras rosu pentr ornat
  • 1 lingurita ulei pentru uns forna
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cald:

Intr-un castron se amesteca oul,faina,sarea,praful de copt si uleiul.

Forma din ceramica se unge cu putin ulei.

Intreaga compozitie se toarna in forma,iar deasupra se pun muschiul de porc taiat felii subtiri si cascavalul ras.

Se orneaza cu 3 felii de ardei si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 20 de minute.

L-am servit alaturi de un pahar cu lapte batut.

TIPS-URI

1

Se poate orna cu rondele de ceapa si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu branza afumata