Mic dejun regal

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 4856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii proaspete(cat sa incapa 1 ou in ele)  
  • 4 felii prosciutto crudo(se poate folosii si bacon)  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2 lingurite ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun regal:

Rosiile se spala ,apoi se taie capacelul  si cu o lingurita se scoate tot miezul,cu grija sa nu rupem rosiile.Se iau feliile de prosciutto se taie in doua pe lungime si se asaza in forma de cruce pe un fud,in mijloc se pune rosia,se sparge un ou in rosie,se asezoneaza cu sare si piper,apoi se impaturesc  merginile de la sunca peste rosie.Se ia o forma termorezistenta,sau chiar tava de la aragaz,se pune hartie pergament,care se unge cu putin ulei,se aseaza rosiile si se dau la cuptorul preancalzit la 250gC pentru 10-15 minute,pana ce oul s-a inchegat bine.Se servesc alaturi de branza,masline,rosii proaspete sau chiar cateva ciuperci trase putin la tigaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun regal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii