Miel cu garnitura de orez alb

de susu in Oaie, 20 Iun 2012 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor
  • orezul:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • cativa catei de usturoi
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • 1/3 pachet unt
  • ulei de masline
  • piper
  • curry
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu garnitura de orez alb:

Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam (sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez.

Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu garnitura de orez alb" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptură de miel şi ied la cuptor