Miel cu verdeata

de Ina in Oaie, 8 Noi 2012 | 3868 vizualizari

 

Daca s-ar putea sa mananc doar miel/ ied, cu siguranta as renunta la alte carnuri . Bine, hai sa zicem ca as pastra ... pasarea :D

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 3 fire de usturoiu verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • o ceasca cu vin alb
  • marar verde
  • sare
  • cimbru
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu verdeata:

Crestam usor pulpa de miel  si o impanam cu felii de usturoi. Condimentam cu sare, piper si cimbru. Asezam carnea  intr-o tava termorezistenta , o stropim cu o cescuta de ulei  si o asezonam cu frunze marar proaspat si bucati de usturoi verde. 

Adaugam cu grija in tava o ceasca cu vin alb si o ceasca cu apa. Daca este cazul, dublam cantitatea de apa ( acest lucru il putem face si pe parcursul coacerii, cand vom turna doar apa fierbinte ).

Introducem tava in cuptorul preincalzit, pentru cca 50 minute, la foc potrivit. 

Cum salata de rosii si castraveti nu mai este la indemana oricui, putem servi  friptura cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.11.2012, 19:08

Ce reteta buna Ina, arata apetisanta...stii eu cand papam carne, mielul nu era pe lista cat de diferiti ne-a lasat DD pe pamant pe noi oamenii...te imbratisez!

Sim0na 1

09.11.2012, 22:22

Ina, avem acelasi gusturi!!! Miel, ied (desi destul de rar) si pasare, de curte neaparat!!
Preparatul tau este absolut delicios!!!!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor