Miel Dijonnaise

de Sidy in Oaie, 21 Apr 2011 | 5625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un cotlet de miel cu os cu tot,
  • ulei,
  • mustar gros (Dijon ),
  •  1 cana pesmet ,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 3 linguri de unt topit,
  • sare si piper.
  • Pentru garnitura :
  • 1 kg cartofi,
  • 1 capatina usturoi,
  • 1/2 cana lapte ,
  •  1/2 cana unt,
  • 1/2 kg varza de Bruxelles ,
  • 1 lingurita zahar,
  • sare si piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel Dijonnaise:

Cotletul dat prin ulei, sare si piper se prajeste in ulei intr-o tigaie. Apoi se acopera cu un strat grosut cu mustar.

Pesmetul se amesteca cu cimbrul si se pune peste cotletul cu mustar.

Se unge o tava ,se aranjeaza cotletul intreg si se da la cuptor pentru aproximativ 20-25 min .

Dupa 5 min dupa ce este fript se portioneaza.
Garnitura se prepara astfel :

Cartofi se fierb ca si pt pireu.

Usturoiul pisat se caleste o idee in unt, se amesteca impreuna cu laptele cald si 1/2 cana unt sare si piper ,dupa care se pun peste piureul de cartofi si se invirte bine,bine.
Varza curatata si spalata se taie in 4 si se inabusa in unt .O lingura cu unt cu o lingurita de zahar si o linguruta de pasta de ardei se fac intr-o tigaie si cu acest sos vom acoperi putin varza calita in momentul servirii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel Dijonnaise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel