Miel la cuptor

de gyorgy in Oaie, 15 Mai 2013 | 6042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne miel
  • usturoi
  • ceapa verde
  • boia dulce
  • seminte mustar
  • cimbru
  • foi dafin
  • piper
  • ulei
  • vin alb
  • dupa preferinta curry si rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

Carnea de miel este mai gustoasa daca este marinata inainte cu cel putin 30 min.                            

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si mirodenile  mentionate mai sus.

Se freaca bine si adaugam uleiul, apoi punem o folie de plastic si punem la rece.   

Punem toata marinata in tava si o punem la cuptor :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de miel şi ied la cuptor