Miez de lapte cu jambon si ridichi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2012 | 3274 vizualizari

 

Pentru masa de seara este absolut de savuros!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 75 g.,
  • jambon de porc 2 felii,
  • ridiche 1 bucata,
  • ulei de masline,
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu jambon si ridichi:

Pe o farfurie se aseaza "artistic" jambonul, miezul de lapte, ridichea taiata ca si o floare, se stropeste cu ulei de masline si se presara patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu jambon si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari