Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 3843 vizualizari

COMENTARII (17)

Sim0na 1

24.04.2012, 22:34

Bune trebuie sa fie... Abia astept sa-mi ajunga pachetul.. deja imi fuge gandul la tot felul de combinatii

Panacris 1

24.04.2012, 22:39

Multumesc! Ideea mi/a venit instant!Deja am degustat, chiftelele au alta savoare, fina si delicioasaUrmeaza proba cantarului

MotanLaOale 1

24.04.2012, 22:41

bune bune

Sim0na 1

24.04.2012, 22:42

cantarului de baie banuiesc..

oana_pisicutza16 1

24.04.2012, 23:15

foarte interesanta reteta, nu m-as fi gandit niciodata la combinatia asta.

cocolina 1

24.04.2012, 23:50

foart buna reteta asta

iry-gabriela 1

25.04.2012, 05:29

mena29 1

25.04.2012, 08:15

Mie tare mult imi plac chiftelele asa ca vreau si eu vreo doua sau trei.

Panacris 1

25.04.2012, 08:52

Au mai ramas vreo 2-3 si ptr tine draga Mena!

MonaMimi 1

25.04.2012, 10:58

super o sa incerc si eu

Bya Ralu 1

25.04.2012, 11:08

cred ca sunt gustoase

Rocsi 1

25.04.2012, 11:14

ce faine

bucatarimcudiana 1

25.04.2012, 14:26

bun,bun,bun

Lau 1

25.04.2012, 14:36

faine

Panacris 1

25.04.2012, 17:47

Multumesc de aprecieri!

diaconta 1

25.04.2012, 20:36

prinsesem si eu ideea si ma intrebam cat de bun poate fi

Panacris 1

26.04.2012, 08:31

Confirm ca sunt delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco