Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 4152 vizualizari

 

O provocare!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
  • oua 2 bucati
  • faina 2 linguri
  • pesmet 2 linguri
  • sare aromata cu usturoi si mirodenii
  • ceapa verde 4 fire
  • boia de ardei dulce
  • miez de lapte Delaco
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte in chiftelute:

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte in chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

25.04.2012, 17:47

Multumesc de aprecieri!

diaconta 1

25.04.2012, 20:36

prinsesem si eu ideea si ma intrebam cat de bun poate fi

Panacris 1

26.04.2012, 08:31

Confirm ca sunt delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]