Minciuni

de danakarin in Dulciuri, 30 Mai 2013 | 11513 vizualizari

 

Oare de ce se cheama asa acest aluat prajit ? Am facut azi o portie...merge mai repede decat s-ar crede...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de zahar
  • un praf de sare
  • o lingura de rom
  • faina cat cuprinde, cam 250 g
  • 2 lingurite de ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minciuni:

Din toate ingredientele framantam un aluat elastic mai tare. Il lasam sa se odihneasca o jumatate de ora in frigider. intindem apoi o foaie de cam 3-4 mm. Taiem  fasii de aluat pe care le crestam la mijloc. Trecem un capat de aluat prin acea crestatura. Obtinem astfel forma dorita. Incingem ulei intr-o tigaie si frigem minciunile pe ambele parti. Nu trebuie sa fie prea inchise la culoare. Le plasam pe un servet absorbant si le presaram cu zahar praf.

Le consumam proaspete. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minciuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]