Minestrone

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 4903 vizualizari

 

O supa consistenta si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1l supa sau apa + concentrat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1/2 praz
  • 1/4 telina
  • 100 g paste
  • 1 cutie mica fasole alba
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel sau leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Se fierb pastele in apa sarata conform indicatiilor de pe ambalaj. Am pus o picatura de ulei ca sa nu se lipeasca. Se scot si se scurg de apa.

Legumele se curata si se spala. Se taie rondele morcovii. Se toaca marunt ceapa, rosiile, prazul si telina. 

Fasolea se clateste si se scurge de apa.

Se incalzeste supa si se adauga morcovii, ceapa, rosiile, prazul, telina si cimbrul.

Se fierbe 15 - 20 de minute dupa care se adauga fasolea si pastele. Se continua fierberea inca 10-15 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se stinge focul. Se adauga busuioc si patrunjel sau leustean.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga ardei, cartofi, mazare

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de mazăre