Mingiute cu ciocolata si visine

de Rocsi in Dulciuri, 8 Mai 2010 | 10196 vizualizari

 

Este o reteta facuta de ionix cea draga...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 2 galbenusuri
  • 75 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 180 gr nuca macinata(eu am pus dupa ochi)
  • 1 esenta rom
  • visine
  • coaja de lamaie
  • nuca de cocos alba
  • nuca de cocos verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mingiute cu ciocolata si visine:

Ciocolata se pune intr-o cratita la foc mic la topit.

cand aceasta s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri.

dupa ce s-au incorporat bine galbenusurile se taie untul cubulete,se pune peste ciocolata si se invarte pana se topeste.

dupa care adaugati faina si zaharul pudra.

se amesteca bine de tot toate apoi se iau de pe foc.

dupa ce luati cratita de pe foc se adauga nuca macinata,esenta de rom si coaja de lamaie.

se amesteca foarte bine toate ingredientele si se lasa sa se raceasca.

cand compozitia e rece ,va udati mainile cu putina apa.

incepeti sa formati bilute,in mijloc puneti cate o visina iar apoi le tavaliti prin cocos alb si verde.

le dati la rece 2 ore apoi serviti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

17.05.2010, 10:41

am vazut nadina k ai facut albe si verzi...ma bucur k te-am inspirat

Ubulika 1

06.06.2010, 19:02

pfuai o sa dau iama prin mall..sa vedem daca gasesc

gaby_gabytza 1

01.09.2011, 10:14

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca