Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 5172 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: aperitiv cu branza, retete Aperitive / Garnituri
Taiem ardeiul cat mai marunt,la fel si mararul.
Amestecam branza scursa cu untul la temperatura camerei,ardeiul,mararul,sare si piper dupa gust.
Formam mingiute pe care le tavalim prin seminte de susan.
Pofta Buna !
de Bucataras 8
de deyutzky 4
de Gherca Daniela 5
mamaieelena 1
super
Ubulika 1
mimmi 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!