Mini budincă de piure şi carne

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2013 | 3006 vizualizari

 

E de fapt un preparat din resturi de piure şi carne rămase de la masa de prânz.

 

INGREDIENTE

  • piure
  • friptură rece
  • caşcaval ras fin
  • roşii cherry
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini budincă de piure şi carne:

În vase mici de cuptor unse cu ulei se pun straturi alternative de piure amestecat cu caşcaval ras şi bucăţele de carne.

Stratul superior să fie de piure peste care se pune o bucăţică de roşioară, bucăţele de carne şi se presară caşcaval.

Se dau la cuptorul încins pentru 15 minute.

Se servesc calde cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini budincă de piure şi carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Un pranz gata in 15 minute