M-am gandit ca un mini burger o sa fie pe placul copilasilor.
Pentru inceput amestecam carnea tocata cu o lingura de ketchup si 1 lingura de mustar. Adaugam sare, praf de usturoi si piper dupa gust. Lasam carnea la frigider timp de 15 minute. Intre timp preparam cartofii prajiti. Taiem ceapa rondele, adaugam sare dupa gust si punem si 2 linguri de otet. Amestecam si lasam deoparte. Indicat ar fi sa folositi maioneza de casa. Este mult mai gustoasa. Eu am preferat sa folosesc de data asta maioneza de la Heinz.
Taiem castravetii rondele si ardeiul feliute. Scoatem carnea tocata din frigider si formam 7 mini burgeri. Incingem o tigaie. Punem burgerii in tigaie si ii lasam timp de 3 minute pe fiecare parte. Ii ungem cu mustar pe 1 singura parte si ii intoarcem dupa 1 minut.Scoatem burgerii pe o farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval.
Eu am luat chifle mari pentru ca nu am gasit mici. Le-am decupat cu paharul. Taiem mini chiflele la jumatate. le incalzim in tigaie. Ungem baza chiflelor cu maioneza. Adaugam cateva rondele de castraveti si cateva feliute de ardei.
Taiem rosia feliute subtiri. Adaugam cateva o feliuta de rosie la fiecare burger. punem cativa cartofi prajiti si adaugam si mini burgerul. Deasupra punem cateva rondele de ceapa. Punem capacul (chifla).