Mini cheesecake cu menta

de aziz in Prajituri, 19 Iun 2011 | 4487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr smantana lichida pentru frisca
  • 200gr crema de branza 9%
  • 100gr zahar
  • jumatate plic de budinca de vanilie
  • jumatate plic gelatina (7-8 gr)
  • jumatate pahar lapte rece
  • o lingurita esenta de menta
  • o manuta de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake cu menta:

Amestecam budinca cu laptele, apoi  adaugam smantana 9%. Frisca o batem spuma cu zaharul, apoi o incorporam budincii cu o lingura sau paleta de silicon amestecand de jos in sus, pentru a ramane pufos. Adaugam esenta de menta. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece, apoi se pune deasupra unui vas cu apa calda pana se topeste. Lasam putin cat sa fie doar calduta si adaugam in crema.

Menta proaspata o punem in paharul de la hand blender cu 50 ml apa si mixam apoi o punem in  budinca. Amestecul il turnam in forme si dam la frigider cel putin 5-6 ore. Ornam cu fructe si menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe