Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine.
Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt.
Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile sau in forme rotunde mici, si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.
Pentru inceput puneti gelatina la hidratat in apa rece, apoi amesecati crema de branza cu zaharul pudra si biscuitii oreo pisati marunt.
Cand gelatina s-a hidratat puneti-o intr-un vas pe foc mic pentru 2-3 secunde atat cat sa se topeasca. Lasati sa se racoreasca putin apoi amestecati cu crema de branza. Turnati crema peste baza de biscuiti si dati la frigider.
Cand crema s-a inchegat putin puneti feliile de portocala intr-un blender pana ce obtineti un suc apoi adaugati gelatina dupa aceeasi procedura ca si la crema de branza si turnati peste crema si dati la frigider peste noapte.