Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana

de Bya Ralu in Paste, 3 Noi 2018 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga mini gnocchi
  • 1 cutie de ton rio mare in ulei
  • 1 ceapa mica de apa alba
  • peperoncino
  • smantana
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana:

Intr-o cratita punem apa cu sare, iar cand incepe sa clocoteasca, punem mini gnocchi la fiert cateva minute, cat scrie pe fiecare punga.

Intr-o tigaie punem putin unt, ceapa taiata rondele si peperoncino cat mai marunt sau se poate lasa intreg; cand se inmoaie putin ceapa, se adauga tonul scurs.

Se adauga smantana, busuiocul uscat si gnocchi fierte, se lasa putin sa se combine aromele.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]