Mini pateuri cu branza

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2014 | 16087 vizualizari

 

Mami,hai fa repede pateurile alea ca trebuie sa plec la scoala. Sa vezi cand vor manca colegele mele... :) Asta mi-a zis fiica-mea azi,inainte sa plece la scoala. Asa ca m-am pus repede pe treaba. Si a venit si mesajul de la fii-mea care imi zice ca sunt arvunita pt ziua colegei ei de banca :)))

Pfff...si ce rapid se fac...si ce bune sunt.... Pai nu mai dau banii pe placintele de la patiseria din colt pt nimic in lume. Umflate exagerat,goale pe dinauntru,cauti branza cu motoreta si dai de gris...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pt foietaj
  • 500 gr branza sarata
  • 2 oua+1 galbenus pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza:

Dezghetam aluatul.Eu il las peste noapte in frigider.

Il intindem cu facaletul pe masa de lucru.Taiem fasii dreptunghiulare groase de 10 cm. Punem umplutura facuta din branza amestecata cu oua. Impachetam in patru. Crestam cu cutitul deasupra.Ungem cu galbenus de ou.Bagam la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:49

laura_n 1

26.02.2014, 20:20

cam ai dreptate! )

JulyCris 1

27.02.2014, 16:51

Multumesc tuturor! E adevarat Simona...mirosul din preajma patiseriilor e fantastic! Daca-ti mai este si foame...n-ai cum sa te abtii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute