Aluatul
    - Untul se freaca cu zaharul pana devine cremos
 
    - Se adauga oul intreg pana se incorporeaza complet
 
    - Adaugam faina treptat pana se formeaza coca
 
    - Punem in forme de mini tarte aluatul si acoperim cu folie de aluminiu sa nu creasca prea tare
 
    - Coacem in cuptorul incins 15-20 minute (foc mediu)
 
Crema
    - Punem la fiert laptele (300ml) cu untul
 
    - Separam ouale. Galbenusurile se freaca cu zaharul, adaugam faina si restul de lapte rece.
 
    - Amestecam bine si turnam,  printr-o strecuratoare, in laptele fierbinte compozitia
 
    - Amestecam cu telul pana clocoteste
 
    - Lasam sa se raceasca crema si punem in formele de tarte
 
Spalam fructele, le taiem si decoram tartele.
Turnam compozitia cu gelatina peste tarte.