Mini tarte cu zacusca

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 6453 vizualizari

 

aluatul este acelasi ca la TARTA CU CIUPERCI, VINETE SI ARDEI COPT

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • zacusca
  • cascaval ras
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu zacusca:

Se bate oul cu sarea, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.

Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.

Dupa care intindem o foaie si o taiem in patrate mici, cat sa intre in formele micute.

Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina si punem foile in ele, apoi zacusca si cascaval ras, dam la cuptor pt 10 min.

Dupa ce le-am scos din cuptor le scoatem din forme si presaram patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 07:58

asa facea si mama mea cand eram acasa....mi-e dor de vremurile alea cand o ajutam sa lege borcanele

adry88 1

03.06.2011, 20:51

arata bn

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza